i
 • Working Days

  9AM - 9PM

 • Saturday

  10AM - 8PM

 • Sunday

  Closed

Rednose
Obrand • Exclusive
Don’t miss • Best quality

RedNOSE

CHRISTMAS WINE

Alsof Santa het zelf heeft gemaakt. Rednose Kerstwijn is een serie smaakvolle wijnen, gemaakt van de beste druiven die in de kelder van een gerenommeerd wijnhuis zijn getransformeerd tot prijswinnende kwaliteitswijnen in rood en wit. Met uitgekiende aroma’s en volle en rijke smaken. Krachtig genoeg om te schenken bij feestelijke diners en verleidelijk genoeg om te dienen als genietwijn op elk moment. Ongeveinsde kwaliteit met een originele knipoog naar de tijd van het jaar.
Spaanse klasse van Bodegas Olarra. De Rednose Kerstwijnen komen uit de kelder van Bodegas Olarra. Een wijnhuis in het hart van Rioja dat wereldberoemd is om karakteristieke wijnen die er worden gemaakt. Moderne technieken en authentiek vakmanschap gaan hand in hand, met smaakvolle en prijswinnende wijnen als resultaat. Niet voor niets behoort Bodegas Olarra, dat al eens is uitgeroepen tot ‘Best Spanish Wine Producer of the Year, tot de twintig beste wijnhuizen ter wereld!
Rednose • By Obrand

Christmas Wine

Klaar om het verschil te maken met een echte kwaliteitswijn? Ga dan voor Rednose by OBRAND. Smaakvolle kerstwijnen met een etiket dat luxe uitstraalt én knipoogt naar de tijd van het jaar. De perfecte wijn om te serveren en om weg te geven als kerstgeschenk. Wilt u meer weten over dit unieke wijnconcept of OBRAND? Mail ons en wij nemen contact met u op.

Pinterest
LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp

  Contact info

  Geïnteresseerd in de exclusieve wijnserie Rednose of wilt u weten wat OBRAND nog meer voor u kan betekenen? Neem contact op en laat u verrassen met originele concepten.