i
 • Working Days

  9AM - 9PM

 • Saturday

  10AM - 8PM

 • Sunday

  Closed

Susunegro
Obrand • Exclusive
Don’t miss • Best quality

Susunegro

OBrand heeft deze exclusieve wijn gecreëerd in samenwerking met de familie Rocca. Deze bijzondere wijnfamilie heeft door de jaren heen veel wijnkennis vergaard en weet zich omringd door een groot team van vakkundige wijnmakers. Van de wijnstok tot in de fles wordt veel zorg besteed aan kwaliteit, consistentie en authenticiteit. In deze SUSUNEGRO ervaart u de klasse van wijnland Italië.

SUSUNEGRO vertolkt de klassieke Italiaanse wijnen op weergaloze wijze en voldoet aan de smaak en de eisen die de wijnliefhebber van nu stelt. Kwaliteit en authenticiteit. Een wijn die op grandioze wijze van zich laat horen in het glas en daarbij het verhaal vertelt van een gepassioneerde wijnmakersfamilie en de traditie en kunst van het wijnmaken.

SUSUNEGRO • By Obrand

SUSUNEGRO

In SUSUNEGRO ervaart u de traditionele wijnbouw in Puglia en de kracht van de inheemse druiven in combinatie met moderne technieken. In de hak van de Italiaanse laars speelt zich namelijk een ware wijnrevolutie af, waardoor rode wijnen uit Puglia de rijzende sterren aan het Italiaanse wijnfirmament zijn. Met deze SUSUNEGRRO als glansrijk resultaat: een heerlijke wijn waarin de tradities en de innovatie geest van Puglia doorklinken.

Pinterest
LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp

  Contact info

  Wilt u meer weten over het unieke concept Susunegro of wilt u weten wat OBRAND nog meer voor u kan doen? Mail ons en wij nemen contact met u op.